Един от най-обичаните италиански клубове Интер се интересува от подписа на българската звезда Димитър Бербатов. Това пише сайтът Calciomercato, който сумира трансферните цели на "нерадзурите" това лято. 

Според изданието, "черно-сините" търсят качествено попълнение в атака, за да засилят конкуренцията на лидера си Мауро Икарди. В списъка им има доста имена, но към момента се открояват три - Джон Гуидети, Марко Бориело и Бербатов. 

Прави се уточнението, че който и да бъде предпочетен от наставника Роберто Манчини, ще трябва да се примири с поддържаща роля и ако не успее да измести головата машина Икарди, ще се задоволи с място на пейката. 

Интер се превръща в поредната опция за родния нападател. От началото на лятото името му се свързваше с английските Борнемут и Уест Бромич, но те категорично отрекоха да се интересуват от него. Гръцкият Олимпиакос беше най-близо до подписа му, но заради кризата в страната се отказа от сделка.

Опциите пред 34-годишния бивш капитан на националния отбор не са особено много, а ако не осъществи трансфер в Европа, нищо чудно да поеме към арабските страни, откъдето също заявиха интерес в началото на миналия месец, след като стана ясно, че се разделя с Монако.