Хърватският национал Матео Ковачич направи интересно изказване по адрес на бившия си тим Интер. През лятото полузащитникът премина в Реал Мадрид, където до този момент има записани седем мача.

Ковачич изрази задоволство, че е напуснал тима на „нерадзурите“, като обвини за това наставника на отбора Роберто Манчини.

„Нямах никаква връзка с Манчини, нито позитивна, нито отрицателна. Не съм сигурен, че той изобщо ме искаше в състава си. Не знам какво си е мислил, когато напуснах. Във всеки случай, аз съм доволен, че напуснах, защото честно казано не знам как щеше да свърши всичко“, коментира Ковачич за хърватските медии.

„Беше чест да играя за Интер, но няма никакво съмнение, че Реал Мадрид е клуб на по-високо ниво. В Италия тренировките са изключително скучни, като понякога дори не се използва топка изобщо“, спомня си още хърватският национал.

„Когато напуснах Интер, Манчини ми каза, че е разочарован, но ако трябва да бъда честен, докато бях в отбора, никога не почувствах нещата по този начин“, сподели още Ковачич.

Той допълни, че в Интер често е бил използван на позиции, различни от неговата, което също е наклонило везните да напусне италианския клуб.