Наставникът на Интер Валтер Мадзари беше бесен от съдийството на Даниеле Довери при гостуването на „нерадзурите“ срещу Торино в първия кръг на Серия А.

Мачът приключи при резултат 0:0, като още в 20-ата минута вратарят на Интер Самир Ханданович трябваше да отразява дузпа, а в добавеното време на среща Неманя Видич беше изгонен.

„Двубоят беше равностоен и труден, какъвто знаехме, че ще бъде. Никога не е лесно да играеш в Торино, където те стоят отзад и те чакат“, каза Мадзари.

„До самия край се борихме за победата, но не се възползвахме от положенията си. Гари Медел направи своя дебют и се справи много добре. Като цяло играхме солидно и на всички други ще им бъде тежко да гостуват тук“, допълни наставникът, след което започна тирадата му срещу Довери.

„Ако си дал първата дузпа, то тогава си задължен да отсъдиш и другата срещу Икарди, при която беше повече от очевидно, че има фаул. Всъщност това с Кулярела изобщо не беше дузпа, иначе във всеки мач трябва да се дават поне дузина такива.“

„Колкото до червеният картон на Видич, реферът съвсем загуби почва под краката си. Видич е свикнал да играе в Англия, където ако се отсъди нарушение, аплодират рефера и го поздравяват. Тук Довери не разбра намеренията на Немяна и си помисли, че е действал умишлено. Абсурдно е“, недоумяваше Мадзари.