Треньорът на Интер Роберто Манчини вече има лист с имена на футболисти, които иска да махне от отбора. Медиите в Италия твърдят, че в списъка фигурират имена като Мартин Монтоя, Юто Нагатомо, Адем Ляич и Данило Д'Амброзио.

Най-рано „нерадзурите“ могат да започнат да работят по тези планове през януари, когато отваря зимният трансферен прозорец. „Спорт Медиасет“ твърди, че Монто, който няма нито една изиграна минута за Интер, и Ляич са сигурни „пътници“. Сърбинът пристигна на „Джузепе Меаца“ в последния момент като преотстъпен от Рома. Интер разполага с опция да го откупи напълно правата му, но това едва ли ще се случи, защото Манчини е крайно недоволен от него. Техничарят записа едва 5 минути игра срещу Сампдория през уикенда и мненията се, че това е било неговото наказание заради несериозното отношение, което демонстрирал в тренировките.

Нагатомо и Д'Амброзио пък изобщо не трябваше да започват сезона с Интер, тъй като през лятото бяха предлагани на други отбори. И двамата обаче отказаха да си тръгнат, което значи, че ще бъде направен нов опит да бъдат продадени.

Предполага се, че и опорният полузащитник Марсело Брозович е с неясно бъдеще, но при него все още не е взето окончателно решение.