Сериозни проблеми с контузени играчи има наставникът на Интер Валтер Мадзари в навечерието на важния мач с Наполи в неделя. Цели седем играчи са или аут, или под сериозна въпросителна за този сблъсък. 

Категорично извън сметките му са Данило д'Амброзио и Даниел Освалдо, които ще се лекуват в следващите между месец и месец и половина. Другите петима са под въпрос и имат малки шансове да се възстановят. 

Това са Матео Ковачич и Джонатан, които се възстановяват от проблеми от известно време, както още и Фреди Гуарин, Юто Нагатомо и Гари Медел. Последните трима са с най-големи шансове да се появят на терена в неделя, но лекарите се въздържат от прогнози. 

Японецът се хвана за прасеца по време на днешното занимание на "нерадзурите". Възможно е проблемите му да са по-сериозни, затова ще мине допълнителни прегледи в следващите часове, за да е ясно естеството на травмата му. 

Медел пък се завърна с два избити зъба и шевове на езика след мача на националния отбор на Чили в началото на седмицата. Той също може да получи почивка заради състоянието си. 

По подобен начин стоят нещата и с Гуарин, който се върна с подут крак, след като носи екипа на Колумбия. По всяка вероятност той няма да попадне в сметките на Мадзари. А победата в този мач е задължителна за Интер, тъй като отборът е в серия от две последователни загуби и столът на треньора сериозно се заклати.