Президентът на Интер Ерик Тохир вярва, че скудетото е съвсем постижима цел за неговия отбор през настоящата кампания.

„Нерадзурите“ инвестираха солидно през лятото и направиха сериозна чистка в редиците си, където привлякоха Иван Перишич, Стеван Йоветич, Жофри Конодгбиа и Адем Ляич. Дотук началото на тима в шампионата е идеално – две победи в първите два мача.

„Това е качеството, което искахме да съберем с Масимо Морати. Така Интер може да се бори в Серия А и да гони завръщане в Шампионската лига“, каза индонезийският бизнесмен.

„Треньорът Роберто Манчини има нашата пълна подкрепа. Ние обаче се нуждаем от феновете си в хода на сезона както когато нещата вървят добре, така и когато се случва точно обратното.“

„Сега отборът има много опции и всичките са качествени играчи. Ние решихме да подкрепим някои от играчите, които вече бяха в клуба, докато други, нови дойдоха по време на трансферния пазар, за да подсилят съставът. Нашите цели са следните: ние сме отбор от Шампионската лига, така че трябва да се върнем в турнира. Манчини обаче го каза сам – ние сме Интер и трябва да се целим в челото, затова защо да не опитаме да спечелим скудетото?“, завърши Тохир.