Нападателят на Манчестър Юнайтед Хавиер Ернандес даде достатъчно основание за нова доза слухове около бъдещето си, след като се изказа доста ласкаво за италианския гранд Интер.

Мексиканският национал все още е с неясен статут след идването на новия мениджър Луис ван Гаал, макар при предишните двама – сър Алекс Фъргюсън и Дейвид Мойс – най-често влизаше в ролята на печеливша резерва.

Не се знае още колко време Чичарито ще се примирява с подобен статут на „Олд Трафорд“, затова доста отбори като Интер и Атлетико Мадрид следят ситуацията.

„Разбрах, че има сериозен интерес от страна на италианците и им благодаря за това“, каза Ернандес.

„Също така има и други отбори, а това ме радва, но точно сега принадлежа на Манчестър Юнайтед. Ще е неуважително да спомена още имена на отбори, макар че не знам какво ще се случи, след като турнето ни в САЩ приключи.“

„Дали Интер ми харесва? Те са страхотен клуб, но ако искам трансфер, няма да си затварям която и да от вратите пред мен. Италианският футбол обаче е сред най-добрите в света. Следя го от малък и ще е много хубаво, ако мога да се докажа там“, коментира още футболистът на Юнайтед.