Полузащитникът на Тотнън Паулиньо отново се намърда сред трансферните приоритети на Интер. Италианците дори са готови да действат през януари, когато се отваря зимният пазарен прозорец.

Треньорът на „нерадзурите“ Роберто Манчини не крие желанието си да вземе нов опорен халф, като преди дни говори за полузащитника на Ливърпул Лукас Лейва. Според медиите в Италия специалистът също така е хвърлил око и на Паулиньо, който има скромните 110 минути футбол във Висшата лига от началото на сезона.

26-годишният играч очевидно не е основна фигура в плановете на мениджъра Маурисио Почетино, който го използва главно в Лига Европа. Това на практика го прави неизползваем от Интер в същия турнир, но въпреки това бразилският техничар си остава апетитна опция.

Не е тайна, че Паулиньо беше сред приоритетите на Интер в трансферното лято на 2013 година, но тогава именно „шпорите“ отмъкнаха аса на Коринтианс.

В следващите дни се очаква спортният директор на миланския гранд Пиеро Аузилио да задейства преговори, с които ще се опита да договори отбив от цената на играча.