Децата на Лудогорец U13 подчиниха с 2:0 противниците от Приказките (Добрич). "Орлетата" гостуваха за мача от X кръг на Зоналната група.

Победата за своя тим донесе Николай Тодоров, който на два пъти се разписа във вратата на Приказките. Футболистът на Лудогорец нанесе двата точни удара през втората част на срещата. Николай Тодоров откри резултата в 40-тата минута на мача, оплитайки кълбото в мрежата на противника с удар с крак, предшестван от отлична двойна комбинация по диагонала. За крайното 2:0 отново Николай Тодоров бе точен в 50-тата минута, когато изпрати топката във вратата след удар с глава.

"Момчетата играха много добре и изпълниха поставените задачи по най-добрия начин, за което ги поздравявам", коментира минути след края на срещата старши треньорът на Лудогорец U13 Емил Георгиев.

Момчетата от Лудогорец U15 успяха да надвият с 1:0 противниците си от Септември (София). Мачът от XVIII кръг на Елитната група се игра в комплекс "Гнездо на орли".

Единственото попадение в шампионатната среща нанесе Ястиян Георгиев в 49-тата минута. През първото полувреме Лудогорец бе по-активният отбор на терена. Благодарение на своята игра "орлетата" сътвориха редица чисти голови положения пред противниковата врата. Резултатът за "зелените" на няколко пъти имаше шанс да бъде увеличен. Изпуснаха да се разпишат още Тимур Мустафа и Джем Андонов, който се намеси с далечен удар, отразен от стража на Септември.

"Започнахме мача добре, но не съм доволен, че с лека ръка изпуснахме създадените голови възможности. Поздравявам момчетата за раздаването на терена", каза треньорът на Лудогорец U15 Милен Маринов.