8, 9, 10 юни – три дни футболни емоции ще завладеят морската ни столица Варна, когато ще бъде големият финал на най-големия междуучилищен футболен турнир „Купата на Coca-Cola”. Футболните срещи ще се проведат в ОСРК „Младост” на ул. „Хан Севар“. Първенците в шампионата ще бъдат определени в неделя, 10 юни, а месец по-късно ще гледат на живо четвъртфинал от Световното първенство по футбол в Сочи, Русия.

Над 16000 ученици от 361 училища се включиха досега във футболните надпревари, които се проведоха в 10 региона на страната – Благоевград, Бургас, Враца, Велико Търново, Варна, Кърджали, Пловдив, Стара Загора, София и Русе. За първи път тази година по регламент имаха право да участват и до 2 момичета в отбор, които демонстрираха завидни умения на зеления терен. Общият брой вкарани голове за четирите месеца, в които се проведе първенството, е 1370.

Повече информация можете да намерите на Фейсбук страницата на „Купата на Coca-Cola”: https://www.facebook.com/CopaCocaCola.bg и на: https://kupata.bg/.