Официалната автобиография на Христо Стоичков вече е на пазара. В книгата футболистът сваля маската и повдига завесата на живота си. Чувства ли обида, че Гунди, а не той е футболист на XX век - Христо Стоичков пред Владимир Сиркаров и Кузман Илиев.

„Не мога и нямам право да се сърдя. Пеле избра Христо Стоичков да бъде в 100-те най-добри футболисти на ФИФА. Мишел Платини избра Христо Стоичков да бъде в 50-те най-добри футболисти на Европа. И аз как да се сърдя, че едните ме слагат горе, а другите - долу. Няма сравнение. Това е много болна тема и тя винаги ще остане в празните им глави да ни сравняват. Защото има много кухи лейки, които сравняват. От мен няма да чуете нито една лоша дума за човек, който е починал преди толкова много години”, казва Камата.

Цялото интервю с Христо Стоиков гледайте в понеделник, 5 ноември, в първото издание на предаването „Плюс-Минус. Коментарът след новините”. Публицистичното предаване ще се излъчва всеки делничен ден след емисията новини в 16.00 ч. с анализ на актуалните теми, преки включвания и задълбочени дискусии.