Красимир Балъков също присъства на представянето на биографичната книга на Христо Стоичков, която официално бе представена днес.

Бившият плеймейкър на националния отбор и Щутгарт сподели, че Ицо може да бъде пример за младото поколение в България.

„Не вярвам някой да не знае какво ни свързва със Стоичков. Времето, което сме прекарали заедно, моментите, които сме изживели заедно – хубави и по-малко хубави. Това, което се случва е нещо хубаво, защото на младото поколение му трябват примери, а Христо Стоичков е един от тях. Трудно мога да ви разкажа нещо от САЩ 94, което не е разказвано досега“, сподели Бала.

„Имали сме много, много случки, които са разказвани. Не мога да се сетя за нещо конкретно. Няма никакво значение какво и как е било. ВАжно е, че във времето ние сме си останали верни приятели. Мисля, че това е най важното – уважението, респекта един към друг. Не може в спорта да няма спорове и караници, не може да има само хубаво. Има и негативни моменти, които сме преживявали и сме ги загърбили. Хубавото е, че има хора, които са постигнали нещо в спорта и могат да бъдат пример“, каза още Краси Балъков.

Още по темата:

Кобрата: Стоичков може да дойде в залата да се понаучи да удря

Стоичков за плюсовете и минусите в живота