Бившият треньор на Локомотив София - Данило Дончич, ще бъде погребан у дома в Сърбия. Вчера тленните му останки трябваше да бъдат транспортирани до там. Съдействие оказа ръководството на "червено-черните", което се свързало с представителя на Сърбия у нас н.пр. Желко Йович, за да съдейства за коридор.
 
Дончич се раздели с „червено-черните“ преди 2 седмици, но останал у нас заради опреснителните курсове за лиценза си. Внезапно се почувствал зле и по-късно вече нямало връзка с него. Той е страдал от сънна апнея и масивният инфаркт, който е получил, е именно следствие на болестта. 
 
Стана ясно още, че Локомотив Сф ще отдаде дължимото на един от любимците на феновете, чиято смърт шокира всички, които обичат клуба. В памет на Данило Дончич „червено-черните“ ще излязат с черни ленти в гостуването на Етър. Освен това срещата ще започне и с минута мълчание. Очаква се и останалите отбори да сведат глави в негова памет в останалите мачове от кръга, който предстои в efbet лига. Тъжната новина обиколи и Сърбия, където се поклониха на Данило Дончич и изказаха своите съболезнования към семейството му.