От Спартак Варна демонстрираха своята безрезервна подкрепа към таланта  от набор 2010 Мартин Липчев, който получи много тежка контузия броени дни преди са се включи в лагера на проектонационалния отбор на България в тази възраст.

Връстниците на Марти го посетиха в болницата, а там дойдоха и футболистите от мъжкия състав Виктор Митев и Румен Руменов.

Ето какво написаха от Спартак:

"Горе главата, Марти

 ФК Спартак Варна вярва в бъдещето на своите малки и големи герои и ще подкрепя Мартин Липчев в най-тежкия момент от неговата кариера. Талантът от набор 2010 получи жестока контузия и претърпя сериозна операция на крака само дни преди да се включи в лагера на проектонационалния отбор в тази възраст. За да му вдъхнат кураж близо до него застанаха първо съотборниците му заедно с неговия треньор Янаки Смирнов. В подкрепа на Марти се обявиха всички в клуба и играчите на мъжкия тим подготвиха екип с автографи. А капитаните Виктор Митев и Румен Руменов лично го увериха, че това не е краят на неговата футболна мечта, а тежко препятствие, което да преодолее и с помощта на семейството на соколите.

С теб сме, Марти"