Една от звездите на италианския гранд Интер – Милан Шкринар, изпрати специално видео послание към родните футболни таланти. Словашкият национал, който има 80 мача и 4 гола с фланелката на „нерадзурите“, кани всички деца и юноши на възраст между 5 и 17 години да станат част от втория Inter Academy Camp Bulgaria.

„Здравейте на всички! Това лято Inter Academy Camp се завръща в България. Включете се в лагера и тренирайте като истински играч на Интер“, призова Шкриняр в специално подготвеното за случая видео.

Тази година 18-кратният шампион на Италия отново акостира в китното морско градче Бяла – между 30 юли и 4 август, за да даде възможност на над 100 деца да тренират под ръководството и методите на специалисти от академията му.

Участие в миналогодишния, първи камп на „нерадзурите“ в България взеха 107 деца, а пет от най-добрите, които бяха селектирани от италианските треньори, изживяха три вълшебни дни в Милано. Щастливците посетиха главния офис и залата с трофеи на Интер, усетиха магията на „Сан Сиро“ и Серия А и имаха уникалната възможност да се срещнат лично с всички звезди в редиците на Лучано Спалети.