Централният защитник на Лудогорец Георги Терзиев сподели мнението си след равенството на „орлите“ със Слован Братислава. Той говори за проведената подготовката в Турция и за предстоящите мачове от първенството и тези с Интер.

„Важен мач. Това бе последен двубой от подготовката ни срещу добър отбор. Беше важно да влезем здраво, защото Слован игра така. Трябва да се настроим на такъв тип игра, защото така ще ни бъде по-лесно“, заяви Терзиев.

„Жалко, че не победихме. Имахме по-чисти положения от Слован Братислава. Играта която показахме бе дорба и дано задоволява треньорското ръководство. Головете ще ги вкарваме в официалните мачове“, добави още той.

„Добре е ,че свършихме основната си работа. Контролите са, за да се видят някои неща. Има още малко време до официалните и според мен трябва да изчистваме дребни детайли. Има какво да се иска“, заяви Терзиев.

„Свършихме доста работа. Оттук нататък ще са дребни неща. Един месец бяхме в Турция и проведохме тежка подготовка. Когато дойдат официалните мачове трябва да покажем доброто си лице“, добави още той.

„Радостно е, че получавам игрово време. В есенния полусезон играх в последните мачове. В Лудогорец има 23-24 равностойни играчи. Няма твърди титуляри. Ще има ротации“, заяви националът. Конкутреенцията ще дърфи отбора в

„Да сме здрави, ако селекционера Георги Дерменджиев прецени ще бъда щастлив да получа повиквателна“, каза Дерменджиев.

„Мачовете в първенството са важни и целта ни е да станем шампиони. Няма да ни бъде лесно. Интер е голям отбор. Играли сме срещу по-големи клубове. Вървят силно в Серия А. Престиж е да се изправим срещу тях. Надявам се да направим силни мачове“, завърши защитникът на „орлите“.