Наставникът на Лудогорец, Павел Върба, коментира гръмката победа на "орлите" с 6:0 над Ботев Враца в първия двубой от подновяването на efbet Лига. 

"Мисля, че спечелихме заслужено. Този резултат е жесток за противника, но от друга страна ще похваля играчите си, които до последно търсеха гола."

"В четвъртък ни чака малко по-различен двубой, но един такъв резултат ще мотивира още повече футболистите", заяви Върба. 

"Разбира се, че чакаме този мач с нетърпение. Интер се бори за титлата в Италия. Ще разчитаме на помощта и на феновете си. Този мач ни дава възможност да покажем възможностите си и е един празник."

"Видях това, което исках да видя в атакуващ план. Създавахме положения, бяхме активни. Видях също доста пропуски и ситуации, които не отиграхме, както трябва. В мача с Интер подобни грешки ще бъдат наказани."

"Гледах мача на Левски и ЦСКА по телевизията. Да, завършиха без голове, но видях качества и в двата тима. Вторият полусезон сега започна и там не са само Левски и ЦСКА. Локомотив Пловдив също е добър отбор. Резултатите се виждат чак накрая", завърши Върба.