Димитър Бербатов бе част от големия празник, организиран от бившия му клуб – Тотнъм Хотспър, в предпоследния ден на месец март. Сборен отбор от легендарни футболисти на „шпорите”, в който засия и Митко Бербатов изигра демонстративен мач срещу легенди на Интер на новата арена на лондонския тим. Италианският гранд спечели срещата с 5:4, а Бербатов се разписа в 68-ата минута за да изравни резултата.

Това бе второ тестово събитие за новия стадион на Тотнъм, който ще бъде официално открит на 3-и април в двубой между „шпорите” и Кристъл Палас в пореден мач от Премиършип. Головете на Тотнъм бяха дело освен на Бербатов, а и на Теему Тайнио, Роби Кийн и Алан Нилсен, докато за Интер се отличиха Хуан Себастиан Верон, Хусеин Харджа, Никола Вентола и с две попадения мачът завърши Давид Суасо.

Иначе изпълнението на Бербатов бе магнетично, както обикновено. Българинът получи центриране отдясно и се извиси, стреляйки с глава в обратния ъгъл на вратата на Интер, за да накара трибуните да полудеят от радост.