Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер ще продължи за разчита на Маркъс Рашфорд в нападение, въпреки че нападателят има само 2 гола в последните 12 срещи за „червените дяволи“. 21-годишншият нападател подписа нов пет-годишен договор преди началото на сезона. Той прекъсна суша от девет мача, в които не бе вкарвал гол, при победата над Челси с 4:0 в откриващия двубой за двата отбора през новия сезон. Юнайтед не записаха победа и вкараха едва по един гол в последните си три срещи срещу Уулвърхемптън, Кристъл Палас и Саутхемптън.

С напускането на Ромелу Лукаку в посока Интер и контузията на Антони Марсиал, остават без алтернатива на Рашфорд в нападението на Юнайтед. Още повече, че след пропусната дузпа на Пол Погба срещу „вълците“ Рашфорд ще бъде титулярният изпълнител на наказателните удари в състава на Солскяер.  

Юнайтед приемат Лестър на „Олд Трафорд“ след паузата за национални отбори. Очаква се Марсиал да се завърне в състава на Юнайтед, но едва ли ще започне като титуляр срещу „лисиците“.