Изпълнителният директор на Интер Джузепе Марота разкри, че преговорите за привличането на Диего Годин от Атлетико Мадрид са много напреднали и скоро ще има официално обявление по случая.

Снощи Интер разгроми Рапид Виена с 4:0 в 1/16-финален реванш от Лига Европа и се класира за следващата фаза. По трибуните на „Джузепе Меаца” се забеляза огромен брой фенове с фланелки на „нерадзурите” и името на настоящия играч на „дюшекчиите”. Болшинството от тях имаха надпис „2-0” вместо номер на гърба, с което отбелязаха победата на Атлетико над заклет враг като Ювентус.

„Доволен съм, намираме се в доста напреднала фаза от преговорите и съм много оптимистично настроен. Вярвам, че много скоро ще направим официално обявление”, коментира Марота.

По-рано този месец уругвайският национал навърши 33 години и няма да струва нищо на Интер, тъй като договорът му с Атлетико изтича в края на сезона. Той ще напусне Испания след 12 години в Ла Лига с екипите на Виляреал и Атлетико Мадрид, където играе от 2010-а насам.