Звездата на Пари Сен Жермен Мауро Икарди засегна доста интересни теми, свързани с бившите му съотборници от Интер, мениджъра Антонио Конте и още много любопитни неща. Той даде интервю пред "Гадзета дело Спорт". В него аржентинецът благодари на феновете на ПСЖ за топлото посрещане.

"Не очаквах да бъда приет толкова добре и съм благодарен за това. Още от първия ми ден в Париж феновете ми дадоха невероятна подкрепа. После играх добре срещу Реал Мадрид преди да получа неприятна контузия. За щастие вече съм добре и готов да се завърна. Имах тежко лято, до последно не знаех къде ще играя, и когато пристигнах във Франция не бях подготвен на 100 процента."

"Ако се изправим срещу Интер, ще дам най-доброто от себе си. Аз съм професионалист. Футболист съм на Пари Сен Жермен и ще дам всичко за отбора. Когато завърши сезонът, ще видим какво ще се случи."

"Искам да пожелая само успехи на Интер. Желая им най-доброто. Имам много приятели в Милано. С Конте начело те наистина могат да се борят за титлата", заяви Икарди. Аржентинецът не пропусна да сподели мнението си и за своя заместник Ромеу Лукаку. 

"Не мисля, че Лукаку има някакви проблеми в момента. Той започна добре и вкара важни голове.  След това получи контузия и критиките към него започнаха, но за никого не е лесно да играе в Италия, същото беше и с мен. Сигурен съм, че той ще вкара много голове", завърши изказването си Икарди.

Автор: Делян Калинков