Милан Шкриниар отказа изгоден договор миналата седмица на фона на интерес от страна на ПСЖ. Въпреки че не е коментирал публично бъдещето си, изглежда, че преминаването към лидерите в Лига 1 е негов приоритет. Според Gazzetta dello Sport тази смяна може да стане по-рано, като Интер е готов да продаде централния защитник за 20 милиона евро този януари.

Въпреки че клубът не иска да загуби един от най-важните си играчи, може би е разумно да спечели пари, вместо да загуби Шкриниар чрез безплатен трансфер, особено като се има предвид, че централният защитник посочи, че иска да напусне.

Загубата на Шкриниар би била голям удар за Интер, тъй като словакът функционира като ключова фигура в отбора на Симоне Индзаги. И тъй като останалите трима от защитниците на Индзаги достигат 30-те си години, отбранителната единица като цяло ще има нужда от освежаване това лято. Интер вече успя да задържи Шкриниар веднъж, като централният защитник се приближаваше до присъединяване към ПСЖ миналата година, но сега рискува да го загуби по средата на сезона.