Стомилионният нападател на Реал Мадрид Гарет Бейл не желае и да чуе за оставане на “Сантиаго Бернабеу” след края на сезона, пише AS.

Според мадридското издание уелският стрелец се чувства огорчен от отношението към себе си и ще настоява за трансфер през лятото.

Изключването на уеслката звезда му от състава за срещата с Брюж в Шампионската лига е повишило градуса на напрежение. Бейл не беше включен в групата за срещата, а според Deportes Cuatro след това е нарушил вътрешния ред, пристигайки на “Сантиаго Бернабеу” четири минути след началото на срещата с белгийците.

Бейл не се чувства важен в този отбор и вярва, че наставникът Зинедин Зидан го праща към изходната врата. През изминалото лято Зизу нееднократно намекна и дори в прав текста заяви, че би било най-добре за всички британският футболист да напусне Мадрид.

Бейл дори беше в Китай, където се смяташе, че ще подпише договор с нов клуб. В крайна сметка бившият играч на Тотнъм остава в състава на "белите" в пореден опит да се утвърди като важна част от тима.