Интер направи неочаквана грешна стъпка у дома, завършвайки 0:0 с Фиорентина в мач от 35-ия кръг на Серия А. Така "нерадзурите" приближиха Ювентус до деветата поредна титла в  Италия. При успех над Удинезе, "бианконерите" ще си осигурят трофея три кръга преди края на сезона. 
 
Двубоят стартира със силен натиск на Интер, но вратарят на гостите Пиетро Терачано показа класа и не позволи да бъде преодолян. В 17-ата минута Лукаку с глава беше близо до откриване на резултата, но ударът му срещна страничната греда. Малко по-късно треньорът на Интер беше принуден да извърши принудителна смяна, след като Стефан Де Фрай се контузи и на мястото му се появи Андреа Ранокия.
 
В 34-ата минута Лукаку отново пропусна да порази вратата, след като ударът му от близка дистанция беше изваден от Терачано в ъглов удар. Пореден добър пробив на Ашли Йънг доведе до суматоха пред вратата на Фиорентина, но отново не последва нищо и в крайна сметка двата отбора се оттеглиха на почивка при 0:0. 
 
В 51-ата минута Интер атакува чрез Лукаку, който подаде към Санчес, но изстрелът на чилеца беше спасен от Терачано, като топката се отби в гредата след намесата на стража.
Атаките на Интер към вратата на Фиорентина не спираха, но гол нямаше. Десетина минути преди края домакините можеха да получи гол след контраатака на Фиорентина, но Ханданович спря топката след удара на Пол Лирола. 
 
Резултати, 35- кръг, Серия А
 
Лече - Бреша 3:1
Сампдория - Дженоа 1:2
СПАЛ - Рома 1:6
Торино - Верона 1:1