Бившият наставник на българския ЦСКА Луиджи Симони заяви, че е грешно проблемите за Интер да се търсят единствено със съдийството в мачовете им.

Вчера президентът на клуба Масимо Морати сподели, че има конспирация срещу отбора му, която има за цел да спре изкачването им в класирането.

Симони, който вече е бил начело на „нерадзурите“, е на мнение, че босът е попрекалил с думите си. „Без съмнение, трябва да кажа, че имаше много негативни и злощастни инциденти с реферите, но не харесвам такива оплаквания. Не забравяйте, че отборът на Интер си има собствени вътрешни проблеми“, каза специалистът.

„Никога не съм виждал Морати толкова ядосан. Изгледах някои от спорните ситуации, но в доста мачове отборът не игра така, както може. Интер има сериозни проблеми и те трябва да ги оценят трезво.“

„Морати не може да си измисля, защото е във футбола от толкова много време, преминавал е през някои тежки моменти и взимал важни решения в годините, когато печелеше наред. Сега може и да оценява съдийският аспект, но трябва да се вгледа и в отбора, защото реферите не са единствения проблем“, завърши Симони.