Вратарят на Наполи Давид Оспина беше много щастлив, след като късно снощи отборът му постигна много ценна победа. "Неаполитанците" си осигуриха минимално предимство срещу Интер, след безценен успех с 1:0 на "Джузепе Меаца" в първи полуфинален мач в турнира за Купата на Италия. 

Голът на Фабиан Руис беше достатъчен, за да осигури на възпитаниците на Дженаро Гатузо лека преднина преди реванша на "Сан Паоло" през идния месец. Оспина не скри радостта си от победата.

"Много важен успех за нас срещу изключително силен противник. Купата е приоритет за Наполи, и е чудесно, че успяхме да вземем добър резултат преди ответния мач на нашия стадион. В двубоя имаше много трудни моменти, но ние се справихме с напрежението, и дадохме всичко от себе си. Загубата ни от Лече през уикенда свали отбора на земята, осъзнахме, че трябва да се трудим всеки ден. Поредицата от добри резултати, в която навлязохме, сякаш не ни се отрази добре, повярвахме си прекалено рано. Сега, не трябва да допускаме същата грешка отново, на правия път сме, но ни липсва постоянство. Доказахме, че можем да победим тим като Интер, и сме длъжни да гледаме мач за мач, а не веднага да си мислим, че сме сторили нещо голямо. Изцяло сме концентрирани вече върху тежкото гостуване на Каляри, което ни очаква", коментира 31-годишният колумбийски страж.

Автор: Дидо Калинков