Отборите на Интер и Сасуоло направиха зрелищен двубой и завършиха при резултат 3:3. Франческо Капуто откри за гостите в 4-ата минута, но Ромелу Лукаку в 41-атаот дузпа и Кристиано Бираги в добавеното време на първата част обърнаха резултата. Доменико Берарди отново изравни в 81-ата от дузпа, а в 86-ата Борха Валеро отново изведе „нерадзурите“ напред. В крайна сметка минута преди края на мача Джанмарко Маняни оформи крайния резултат от 3:3.

“Неровердите” откриха резултата още в 4-ата минута, след като техният голмайстор Франческо Капуто се възползва от страхотен пас на Филип Джуричич.

Домакините обаче осъществиха пълен обрат само за пет минути в края на първата част. Първо, в 41-ата минута Ромелу Лукаку реализира дузпа, отсъдена за нарушение на Жереми Бога срещу Милан Шкриняр.

В добавеното време пък Кристиано Бираги даде преднина на своя тим след асистенция на Алексис Санчес.

В 63-ата минута Роберто Галярдини удари напречната греда, въпреки че вратата пред него беше празна.

В 81-ата минута настъпи истинска драма. Доменико Берарди изравни от дузпа, отсъдена за нарушение на Ашли Йънг срещу Мерт Мюлдюр.

Секунди по-късно гол на Лукаку от добавка беше отменен заради негова засада, а в 85-ата минута Антонио Кандрева изпълни по прекрасен начин пряк свободен удар, при който Борха Валеро добута топката в противниковата врата и така домакините отново поведоха в резултата.

Гостите обаче не се отказаха и в 88-ата минута Джанмарко Маняни оформи крайното 3:3 след разбъркване при центриране от корнер.

В добавеното време на мача пък Шкриняр бе изгонен, след като получи втори жълт и съответно червен картон.

С това равенство Интер изостана в битката за титлата в Италия, след като събра актив от 58 точки, но изостава с осем от лидера Ювентус. Сасуоло остават 12-ти с 33 точки. В следващия кръг „нерадзурите“ гостуват на Парма, докато „зелено-черните“ приемат Верона.