Отборът на Интер допусна поредна издънка след рестарта на италианското първенство, допускайки загуба с 1:2 срещу Болоня в домакински мач от 30-тия кръг в Серия А. 

"Нерадзурите" държаха нещата под контрол през първото полувреме, като това се отрази и на цифровото изражение на резултата. След бърза контраатака Лаутаро Мартинес получи отлично центритриране, но силния му удар с глава срещна страничния стълб на вратата на гостите. При добавката все пак нямаше как да сбърка партньорът му Ромелу Лукаку за 1:0. 

През втората част нещата за Болоня станаха още по-лоши, след като Роберто Сориано си изкара директен червен картон в 57-та минута. Пет минути по-късно Интер получи шанс да поведе с 2:0, но Мартинес пропусна от бялата точка. 

Въпреки намаления си състав, гостите успяха да шокират момчетата на Антонио Конте в 74-та минута. След разбъркване на границата на наказателното поле Муса Явара пласира силен изстрел, с който не супя да се справи достатъчно добре Самир Ханданович, за да бъде изравнен резултата. 

Драмата стана пълна, след като отборът на Синиша Михайлович достигна до пълен обрат само 6 минути по-късно. Бившият играч на Аталанта Муса Бароу получи великолепен пас зад защитата на "нерадзурите" и не даде шансове на Ханданович за крайното 2:1. 

По този начин Интер остана 3-ти, с аванс от 4 точки пред състава на Аталанта, но и с мач повече. Болоня, от своя страна се изкачи до 9-та позиция, събирайки актив от 41 точки след 30 кръга.