Тимът на Интер Милано постигна победа с 3:0 срещу Торино във визитата си от 13-ия кръг в италианската Серия А. Така „нерадзурите” продължават яростната борба за първото място с Ювентус, след като Интер вече имат 34 точки, докато „бианконерите” са с една точка повече след 13 изиграни мача.

Точни за тима на Антонио Конте бяха Лаутаро Мартинес в 12-ата минута, Стефан де Фрай в 32-ата и Ромелу Лукаку в 55-ата минута.

Началото на мача се забави с 10 минути заради наводнения терен в Торино. "Нерадзурите" обаче успяха да поведат в резултата още в 12-ата минута с първия си точен удар в двубоя. След лошо изпълнен удар от аут на Салваторе Сиригу Ромелу Лукаку изведе Лаутаро на добра позиция, който се възползва от това, за да прати топката в противниковата мрежа. В 28-ата Кристиан Ансалди и Симоне Верди пропуснаха възможността да изравнят за домакините.

В 31-ата удар с глава на Лукаку беше избит от Сиригу в корнер. При последвалото му заучено изпълнение Кристиано Бираги центрира към далечната греда, където беше Де Фрай, който покачи на 2:0 в полза на гостите. В 42-ата Сиригу попречи на Николо Барела да се разпише. В добавеното време на първата част Самир Ханданович показа блестящ рефлекс и не допусна Матиас Весино да си отбележи автогол след центриране на Верди.
 
В 55-ата минута след добра контраатака на Интер топката достигна до Лукаку, който я прокара между краката на Глейсон и я прати в далечния долен ъгъл за 3:0 в полза на своя тим.