Отборът на Интер допусна поредна грешна стъпка след рестарта на шампионата в Серия А, завършвайки 2:2 при гостуването на Верона в двубой от 31-вия кръг. 

Двубоят не започна никак добре за "нерадзурите", след като още във втората минута Дарко Лазович получи топката на левия фланг, преодоля по елементарен начин Милан Шкриниар и от изключително малък успя да промуши топката зад Самир Ханданович за 1:0. 

Момчетата на Антонио Конте се активизираха и в началото на второто полувреме постигнаха пълен обрат само за 6 минути. В 49-та минута Ромелу Лукаку нацели страничния стълб на вратата на домакините, след което Антонио Кандрева не сгреши с добавката за 1:1. 

Вторият гол за гостите не закъсня. След продължително нападение Кандрева центрира остро и топката се отби в крака на бранителя на веронци Федерико Димарко, който имаше нещастието да си отбележи автогол за 1:2. 

Бойният дух на водения от Иван Юрич отбор обаче се показа и 4 минути пред края на редовното време резултатът беше изравнен. След продължителна атака Рахмани намери непокрития на границата на наказателното поле Мигел Велосо, който разстреля от 20 метра Ханданович за крайното 2:2. 

По този начин Интер остана на 4-то място, с актив от 65 точки, на един пункт зад 3-тия Аталанта. Верона, от своя страна, остана 9-ти, с 43 точки от 31 мача.