Интер се върна на победния път в Серия А. „Нерадзурите” не срещнаха проблеми с новака Кремонезе и го победиха с 3:1 у дома. Срещата беше от 4-ия кръг на Калчото.

Хоакин Корея откри резултата в 12-ата минута, а в 38-ата минута Николо Барела удвои. В 76-ата  минута Лаутаро Мартинес направи резултата класически. Крайният резултат оформи Давид Окереке в 90-ата минута.

Интер събра 9 точки и заема 2-о място във временното класиране, докато Кремонезе е на дъното без спечелена точка.

Срещата започна с очакван домакински натиск и силен удар от фал на Димарко. В 12-ата минута „нерадзурите” поведоха. Кремонезе изпълни корнер, след което се получи контраатака. Джеко отправи удар, който беше спасен от Раду, а при добавката Корея реализира.

Гостите обаче погледнаха смело към вратата на Интер и Десерс беше близо до гол. Нигериецът овладя на гърди и отправи удар, който Ханданович изби.

В 38-ата минута домакините стигнаха до втори гол. Корея намери Чалханоолу, който подаде към Барела, а той с красиво воле вкара за 2:0.

 Резервата на Кремонезе Лука Дзанимакия беше близо до това да намали резултата, но ударът му премина малко над напречната греда. Последва и пропуск на Десерс, който стреля акробатично след центриране на Окереке, но не уцели вратата.

В 76-ата минута Лаутаро Мартинес получи извеждащ пас от Барела, освободи се от защитник и останал сам срещу Раду не сбърка.

„Тигрите” върнаха един гол в 90-ата минута. Тогава Окереке получи пред наказателното поле и с прецизен удар в левия ъгъл оформи крайното 3:1.