Отборът на Интер не успя да се изкачи на първата позиция в класирането в Серия А, след като стигна само до 2:2 при домакинството на Парма в двубой от 9-тия кръг на Калчото. За момчетата на Антонио Конте точни бяха Антонио Кандрева и Ромелу Лукаку, докато за гостите головете отбелязаха бившият играч на "нерадзурите" Ян Карамо, като другият вкара Жервиньо. 

Двубоят започна в страхотно темпо, с положения и пред двете врати. В 9-та минута Ян Карамо се извиси високо, за да пласира удар с глава към вратата на Ханданович, който обаче премина встрани. Секунди по-късно Кастриот Демарку опита своя късмет, но словашкия страж беше на място, за да спаси комфортно. Две минути по-късно шанс за домакините пропусна Роберто Галярдини. 

Само в рамките на 7 минути в средата на първото полувреме паднаха цели 3 попадение. В 23-та минута, след изпълнение на корнер и лошо изчистване, Антонио Кандрева намери добре топката и след лек рикушет тя се озова във вратата на гостите. 

Само 3 минути по-късно обаче Парма отвърна на удара. Бившият играч на Интер Ян Карамо успя да пробие през центъра и да матира Ханданович в близкия му ъгъл за 1:1. 

Четири минути по-късно шокът за зрителите на "Сан Сиро" се оказа пълен. След нова бърза контраатака на "пармалатите" Карамо намери бившото острие на Арсенал Жервиньо, който за втори път не остави шансове на стража на "нерадзурите" и обърна резултата до 2:1. 

Играчите на Конте все пак не оставиха нещата по този начин. В 51-та минута Антонио Кандрева беше намерен в чиста позиция в наказателното поле и успя да пласира успоредно подаване за Лукаку, който отбеляза от броени метри пред вратата. Първоначално попадението беше отменено заради засада, но след решение на видео-асистент реферите все пак беше потвърдено,че резултатът става 2:2. 

До края на мача домакините натиснаха в търсене на победно попадение, но до такова така и не се стигна. С пропуски се отчетоха Стефан Де Врай, Кандрева и младият нападател Себастиано Еспозито. 

С тази точка "нерадзурите" събират актив от 22 точки, на една от лидера Ювентус. Парма, от своя страна, остава на 6-та позиция с 13 пункта.