Интер разби Верона с 6:0 като гост в мач от 33-ия кръг на Серия А. По два гола за успеха на "нерадзурите" вкараха Един Джеко и Лаутаро Мартинес, а веднъж се разписа Хакан Чалханоолу. Адолфо Гаич пък си вкара автогол. 

С успеха Интер събра 60 точки и се задържа на 4-ото място в класирането, като има аванс от две от следващите го Милан и Аталанта. 

Миланският гранд започна много силно мача и създаде няколко отлични ситуации за гол, които обаче Лоренцо Монтипо спаси. Той изби в корнер удар с глава на Джеко, след това отрази и изстрел на Данило Д'Амброзио, а секунди по-късно попречи и на Стефан Де Фрай да открие резултата.

В 31-ата минута Федерико Димарко центрира отстро, а Гаич се опита да изчисти, но вместо това прати топката в собствената си врата за 0:1. Шест минути по-късно Чалханоолу реши да опита удар от далечна дистанция, който имаше необходимата сила и точност и Монтипо не успя да реагира. 

Секунди по-късно "нерадзурите" отнеха в средата на терена, а Лаутаро подаде към Джеко, който не сбърка. 

В 55-ата минута гостите вкараха четвърти гол. Марсело Брозович подаде към Лаутаро, който прехвърли Монтипо за 0:4. В 61-ата минута Ачерби намери Джеко, той получи достатъчно време, за да си нагласи топката и прецизният му удар направи резултата 5:0 в полза на Интер. 

Крайният резултат оформи Лаутаро в добавеното време на мача.