Сдружение „Бъдеще чрез спорт“, организатор на първия Inter Academy Camp Bulgaria, се включи в благотворителния търг на „Дарик“, като дари уникално флагче на Интер, лично подписано от всички звезди на италианския гранд непосредствено след победата с 3:0 над Фрозиноне на 24 ноември.

Незабравимата среща с „нерадзурите“ бе кулминацията по време на Inter Academy Experience, част от който бяха петте българчета, които впечатлиха италианските треньори по време на кампа в Бяла това лято. Освен че се докоснаха до Икарди и компания, щастливците имаха възможността да посетят главната централа на клуба, залата с трофеи, да стъпят на „Сан Сиро“ и да изгледат на живо победата на любимия отбор.

Успешното сътрудничество между Сдружение „Бъдеще чрез спорт“ и Интер през това лято логично доведе до продължаване на съвместната и работа и догодина, през лятото на 2019-а, Бяла ще приеме за втори пореден път трикратния властелин на Европа.   

Тази година търгът ще се проведе на 13-ти декември от 8:00 до 17:00 часа в ефира на Дарик радио. Всеки желаещ да се включи в благотворителната кауза ще може да го направи и в официалната страница на търга във Facebook.