Агентът на Ашраф Хакими – Алехандро Камано увери, че футболистът е избрал Интер и се чувства добре в клуба, но все още не е наясно какво ще бъде бъдещето му.

„Нерадзурите“ привлякоха мароканеца от Реал Мадрид за сумата от 40 милиона евро, които ще бъдат платени на четири вноски.

„Хакими взе решение да отиде в Интер. Още преди две или три години Пиеро Аузилио беше говорил с нас за възможността Ашраф да дойде в Милано. След наемът му в Борусия Дортмунд този интерес бе подновен и Хакими взе това решение“, заяви Камано пред Calciomercato.

Появиха се информации, че мароканецът може да се завърне в Реал Мадрид, особено ако Интер не успее да продължи плащанията по трансфера.

„Днес той е много щастлив да играе за толкова важен клуб. Не знам какво ще е бъдещето му, но сега казвам, че Хакими е щастлив, а отборът му е Интер. Целта е да спечели Скудетото. Ситуацията при „нерадзурите“ е сложна, но във футболен план Ашраф е щастлив. Той има петгодишен договор, който подписахме, защото бяхме уверени в проекта на Интер. Ще видим какво ще се случи в бъдеще, но това е много важна стъпка в кариерата му. Със сигурност нямаме намерение да напускаме отбора в толкова деликатна ситуация“, добави още агентът.