Треньорът на Интер Антонио Конте се надява да вижда още от духът показан от футболистите му при обрата над Торино с 4:2 на „Сан Сиро“.

„Исках да видя решителността, яростта и огъня, които видях през миналия сезон. Досега сме загубили много от това. Трябва ти всичко, за да спечелиш – интелигентност и тактика, но също и сърце и крака. Трябва да сме готови да запретнем ръкави и да се борим във всеки мач“, каза Конте пред DAZN.

“Първото полувреме не ми хареса, защото не играхме нищо. Надявам се, че това може да послужи като сигнал за събуждане. Организацията ни е добра, но ако вътре в тима няма нищо лично, нито една решителност или човешки ценности, това няма да е достатъчно“, добави още той.

„Знам, че разполагам с интелигентни момчета, които могат да оценят ситуацията в трудните моменти. Трябва да се задълбочим и да се борим, само тогава може да говорим за цели и задачи. Имам нужда от футболисти, които да усещат огъня още в тунела. Това е добър отбор, но играчите трябва да разберат важността на това отношение към играта“, каза италианският специалист.