Отборите на Интер и Барселона обмислят да пристъпят към изненадваща размяна на нападатели - Лаутаро Мартинес за Антоан Гризман.

Мартинес прави страхотен сезон за тима на Антонио Конте, записвайки 16 гола досега през сезона, а цялостният му принос върху играта на отбора също не отстъпва като значимост. "Нерадзурите" биха се разделили с аржентинеца само за сума от около 110 милиона евро. 

Барселона, от своя страна, се оглежда усилено за нов нападател, който да е дългосрочният заместник на уругваеца Луис Суарес. Гризман не се справя с тази задача до момента през сезона, като изявите на стрелеца са доста спорадични. 

"Блаугранас" обаче няма да могат да извадят колосалната сума от 110 милиона евро поради правилата на финансовия феър плей и затова обмислят алтернативни ходове. Един от тях включва размяна на Гризман и Лаутаро през идващото лято, поне според италианските медии. 

Клубът от Милано ще се замисли и за опит за привличане на звездата на Арсенал Пиер=Емерик Обамеянг през лятото, ако Мартинес все пак напусне "Сан Сиро".