Отборите на Интер и Аталанта завършиха наравно 1:1 в мач от 19-и  кръг на Серия А. Откриващото попадение в срещата падна още в 4-ата минута и бе дело на Лаутаро Мартинес. През втората част обаче Робин Госенс възстанови равенството, което остана непроменено до последния съдийски сигнал. В края на срещата гостите имаха възможност да оформят пълния обрат, но ударът на Луис Муриел от дузпа бе отразен от Ханданович. 

Срещата започна ударно, след като още в 4-ата минута резултатът бе открит от Мартинес. Архитектът на атаката бе Ромелу Лукаку, който демонстрира страхотен поглед върху играта и намери Мартинес с невероятен пас. Аржентинецът отправи удар от движение, който попадна право в мрежата на Пиерлуиджи Голини. 

Последваха спокойни минути и новата опасност дойде чак в края на първата част. Самир Ханданович извърши страхотна вратарска проява, отразявайки удара на Рафаел Толой, който овладя прехвърлящо подаване, но не успя да надиграе вратаря. Така ударът му попадна ниско в средата на целта, където бе Ханданович. 

През втората част темпото на играта съвсем се загуби и точно когато изглеждаше, че двата отбора не намират пътя до съперниковата врата, гостите отбелязаха почетно попадение.

В 75-ата минута Робин Госенс попадна на пътя на отбита топка и се възползва перфектно, промушвайки я в десния ъгъл на вратаря, който бе напълно безпомощен.

В края на срещата Алесандро Бастони се отличи с прекалено агресивна намеса, за която отборът му бе наказан. Луис Муриел имаше страхотен шанс да отбележи от дузпа, но ударът му в левия ъгъл бе отразен от Ханданович, който се хвърли жертвоготовно и предотврати второ попадение в своята врата. 

В добавеното време Борха Валеро можеше да донесе трите точки на своя отбор, но ударът му премина встрани от вратата. 

Така Интер се превърна в едноличен лидер в класирането на Серия А с 46 точки след 19 изиграни срещи. Тимът на Ювентус обаче продължава да диша във врата на "нерадзурите" и ако вземе утрешното си гостуване на Рома може да стане лидер в класирането. Тимът на Аталанта пък остава пети с 35 пункта в своя актив.