Бранителят на Интер Алесандро Бастони сподели, че треньорът Антонио Конте му е помогнал много да се подобри в играта си и да повиши увереността си. Италианският национал сега е със „скуадра адзура” и благодари на неговите съотборници в Интер и треньора за възхода в играта му.

„Справяме се добре като отбор сравнение с миналата година. Аз се подобрих много, благодарение на съотборниците ми и треньора”, каза Бастони пред Rai Sport.

„Имам чудесни отношения с Конте, тъй като той ми дава увереност. Започнах да играя веднага през миналата година и показа, че има вяра в мен. Това ми вдъхна кураж и не ме е страх от отговорността. Давам всички в замяна на доверието към мен”, каза още защитникът.

Интер има шест точки преднина пред втория Милан, като е и с мач пасив и е в чудесна позиция за първа титла на Италия от 2010-а година насам. „Това е път, който следваме от миналата година. Имахме някои грешки през миналия сезон и сега ги поправихме. Искаме да спечелим всичко, но сега остана само първенството. Когато победихме Ювентус, получихме голямо удовлетворение, тъй като не ни се случваше преди това”, коментира още Алесандро Бастони.