Колкото и наставникът на Интер Лучано Спалети да опита да изкара за нормални отношенията си с легендата на Рома Франческо Тоти, очевидно между двамата не тлеят топли чувства. След снощното 2:2 между Рома и Интер на „Олимпико” медиите в Италия се добраха до аудио запис от миг, в който Принца на Рим влиза в разпра с треньорския щаб на Спалети при „нерадзурите”.

Още при интервютата след срещата Тоти напомни за хладните си взаимоотношения със специалиста, който беше начело на „джалоросите” в сезона, в края на който бившият италиански национал обяви оттеглянето си като футболист. В мига, когато научи, че веднага след него пред медиите ще говори именно Спалети, Тоти се сбогува с тях кажи-речи по средата на изявлението си.

„Теле Радио Стерео” излезе с аудиозапис, който документира вербална атака на Тоти спрямо щаба на Спалети и по-специално помощник-треньора Даниеле Балдини. „Срамота”, възкликва Тоти, очевидно визирайки подминатата кристална дузпа за неговия тим въпреки наличието на системата за видеоарбитраж. „Вие сте срам. Вие (използва го в множествено число – б.р.). Знаете ли какво означава това”, предизвикателно продължава настоящият директор в Рома.

Още по темата:

Тоти и Спалети напомниха за хлада помежду си

Спалети: Бих поздравил Тоти, но не се видяхме

Съдийският шеф в калчото си посипа главата с пепел след Рома-Интер