Дженоа пречупи съпротивата на Интер в двубой от 25-ия кръг на Серия А, побеждавайки го с 2:0. Попаденията бяха дело на Пандев и автогол на Ранокия.

Българският национал Андрей Гълъбинов започна като титуляр двубоя като партньор на Горан Пандев в атаката и остана на терена до 77-ата минута, когато остъпи мястото си на Лападула.

Горан Пандев опита да изведе отбора си напред в резултата още в 8-ата минута, но ударът му попадна в ръцете на Самир Ханданович. "Нерадзурите" опитаха да стигнат до попадение през първата част, но не съумяха да го сторят.

В края на полувремето Интер беше полят със студен душ, след като Ранокия се оказа на неподходящото място и топката влетя в мрежата на собствения му вратар.

През втората част Дженоа оформи успеха си с попадение на Пандев в 59-ата минута, когато той овладя добре кълбото и не остави никакви шансове на Ханданович с хубав удар от близко разстояние.

Докато беше на терена Гълъбинов имаше няколко ситуации пред вратата на Интер, но не съумя да отбележи, а в 77-ата минута беше заменен от Лападула.

В крайна сметка тимът от Генуа спечели 3-те точки и заема 12-ото място в класирането, а Интер е четвърти с 48, но мач повече от петия Лацио.