След елегантната презентация, която направи Интер, на новото си попълнение Кристиан Ериксен в миланската „Ла Скала“, датчанинът говори пред клубната телевизия.

„Очаквах с нетърпение да дойда в Милано. Хубаво е да бъда тук и съм щастлив, че съм играч на Интер. Много съм развълнуван и с нетърпение очаквам да се опозная по-добре с феновете. Вече имах възможността да усетя тяхната топлина. Беше фантастично посрещане. Чувствам се страхотно“, сподели Ериксен.

„Честно казано, не съм от тези хора, които се интересуват много от цифрите, но знам, че феновете ги харесват и числата показват, че съм се справил добре в Англия. Сега дойде времето да предприема ново предизвикателство. Много съм щастлив, че ще имам възможността да играя в Серия А и в голям клуб като Интер“, добави още датчанинът.

„Запознах се с Антонио Конте, когато още бях футболист на Тотнъм и се изправихме срещу неговия Челси. Беше много труден мач. Нямам търпение да имам възможността да го опозная и да науча как играе отборът му“, заяви Ериксен.

Датският национал избра да играе с №24 на гърба си.