Бившият футболист на Ювентус Фелипе Мело отново нанесе удар по бившия си съотборник Джорджо Киелини. Италианският национал засегна в своята автобиография бразилеца и Марио Балотели, като ги нарече „лоши хора“.

„Той има проблем с мен, защото го ударих с глава, когато играхме срещу Сиена. Не съм разговарял с него оттогава и Киелини написа тази книга. Казах каквото трябва. Хиляди неща се случиха в Ювентус и аз можеш да напиша също толкова книги за този период – много по-важни неща от това“ , каза Мело в една от социалните мрежи.

„Киелини не ми се извини, но това не е лошо, стига да поеме отговорност за думите си. Той разбуни този спор, за да продаде книгата си. Трябваше да следва примера на великия Хавиер Санети, който дори не говори за Ювентус в своята автобиография. Освен това, не е това времето, в което да се издава книга, когато хората умират“, допълни бразилецът.

„Интер беше моята мечта от детството. Направих история в Галатасарай и наистина ми беше много удобно да остана там, защото бях идол за феновете. Но подписах тригодишен договор с Инетр и намалих заплатата си с 50%. Решение взето от сърцето“, каза Мело.