Фиорентина и Интер се изправят един срещу друг в мач от 11-ия кръг на Серия А. Двубоят днес е с начален час 21:45 и може да го наблюдавате на живо по MAX Sport 3.

"Виолетовите" не се представят убедително от началото на сезона. Те са записали само три победи в десет мача, което им отрежда 13-та позиция. Основният проблем за Фиорентина е отбелязването на попадения, защото те имат едва 8 гола, като единствено Куаеме се е разписвал повече от веднъж. Гаетано Кастровили е аут за мача поради контузия на коляното. Лука Йович ще бъде под въпрос до последно.

Интер изпитва проблеми като гост, а три от четирите пораженията на тима са далеч от дома. Отборът на Симоне Индзаги е на 8-ма позиция с 18 точки и при победа днес може да се озове в топ 6 и да намали разликата от върха. "Нерадзурите" ще са без Марсело Брозович, Роберто Галярдини, Далберт и Ромело Лукаку, които лекуват различни контузии. Интер играе добре срещу Фиорентина, като в последните шест мача във всички турнири нямат загуба срещу този съперник.

И двата отбора ще се опитат да спечелят трите точки, тъй като не се намират на позицията, която биха искали да са. Интер изглежда като скрит фаворит, но Фиорентина няма да отстъпи лесно пред своите фенове.