Капитанът на Интер Мауро Икарди категорично пресече информациите, че би могъл да се откаже от услугите на своята съпруга Уанда в качеството ѝ на футболен агент. Аржентинецът беше категоричен, че бившата актриса ще се грижи за спортните му интереси до края на неговата кариера.

В четвъртък „Гадзета дело спорт” излезе с информация, че Интер ще поиска от 25-годишния футболист да смени представителя си. От клуба считат, че Уанда Икарди умишлено действа против подновяване на договора с „нерадзурите”. Според шефовете на италианския гранд съпругата на футболиста не успява да балансира добре личния  си живот с ролята на агент, като някои нейни „рискови” снимки и видеа по социалните мрежи не срещат много привърженици по високите етажи на властта в Интер.

Самият Икарди доста се засегна от въпросните информации и използва „Туитър”, за да обяви на всеослушание: „Откъде идват тези истории? Как е възможно „Гадзета” да пише подобни глупости? В допълнение искам да посоча изрично, че съм много, много щастлив и доволен от работата, която свършихме до момента. По тази причина винаги Уанда Икарди ще бъде човекът, който ще се грижи за моите и нашите интереси до края на моята кариера”, заяви футболистът.