По всичко личи, че низвергнатият от Интер нападател Мауро Икарди все пак ще стартира сезона с гранда от Милано. Неговата съпруга и агент пусна поредното завоалирано послание, което сочи, че „нерадзурите” няма да успеят да продадат нежелания аржентинец.

До този момент 26-годишният играч тренираше индивидуално и отделен от първия отбор, тъй като в течение на няколко месеца клубът безуспешно търсеше начини да се отърве от него. Новият наставник Антонио Конте беше категоричен, че Икарди не попада в плановете му, ала сега има голяма вероятност да работи с него, за да не даде на разжалвания капитан формален повод да съди Интер.

Само преди дни се появиха информации, че Икарди е заявил фланелката с №7 за новия сезон и молбата му е била удовлетворена. Досегашната деветка, която грееше на гърба му, отиде за новото попълнение Ромелу Лукаку.

Сега неговата спътница в живота Уанда Нара пусна в социалните мрежи снимка, на която е в компанията на други от приятелките и съпругите на футболистите в Интер. Тя беше придружена с краткото и достатъчно ясно: „Още една година заедно”.