Треньорът на Интер Симоне Индзаги коментира равенството с Аталанта (2:2) в Серия А.

Gulliver/GettyImages
41 снимки

“Хората със сигурност са се забавлявали, но за нас равенството оставя горчив вкус, защото заслужавахме повече. В голяма част от мача играхме много добре, а срещу нас беше силен съперник, какъвто е Аталанта. За всеки треньор е удоволствие да види футболисти, които влизат от скамейката с праивилната нагласа и амбицирани да помогнат на тима”, заяви Индзаги. 

“Започнахме добре, но от 25-ата минута до края на полувремето Аталанта доминираше. Съжаляваме най-вече за пропуските след почивката, но и Хуан Мусо направи впечатляващи спасявания. Решението Димарко да изпълни дузпата беше мое. Сутринта Чалханоглу и Лаутаро Мартинес тренираха дузпи, но и двамата бяха сменени. Изборът беше между Димарко и Перишич. Жалко за Федерико, щеше да е хубаво да вкара победен гол пред нашите фенове”, добави още той.

“И двата отбора дадоха всичко от себе си, за да стигнат до победата. Николо Барела вече няколко години е постоянна величина в състава. Той е завършен халф, един от най-добрите в Европа, и представянето му не ме изненадва”, каза треньорът на "нерадзурите".