Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги смята, че неговият тим е добил добра подготовка в груповата фаза на Шампионската лига и вече гледа към директните елиминации. Интер загуби с 0:2 гостуването си на Байерн Мюнхен в последния кръг от група С, но завърши на второ място в класирането и продължава напред. Интер събра 10 точки, а Байерн натрупа 18 на лидерската позиция. Барселона и Виктория Пилзен останаха съответно трети и четвърти и отпаднаха от Шампионската лига.

"Байерн е отбор с изключителни качества, но Интер също имаше добър подход. Лаутаро Мартинес имаше отличен шанс, а и ако бяхме получили дузпа, никой нямаше да се оплаква. Все пак загубихме от класен противник", заяви Индзаги пред телевизия Sky Sport Italia.

Специалистът увери, че не се плаши от също толкова сериозен съперник в предстоящия жребий. "Мисля, че се подготвихме добре в тази група с Байерн и Барселона. Вече се срешнахме с много силни отбори. Борихме се здраво за това класиране и предстои да видим какво ще се случи през февруари, когато можем само да продължим да се наслаждаваме на турнира. В момента важното е да се концентрираме върху Серия А. Загубихме някои точки, така че след паузата ще трябва да спечелим максисума", коментира още Симоне Индзаги.