Треньорът на Интер Симоне Индзаги не бе щастлив след загубата с 1:2 от Сасуоло. Това бе първо поражение за неговия тим от началото на сезона и дойде след обрат в резултата. Наставникът не бе доволен, че играчите му загубиха остротата и концентрацията си след първия гол, който получиха във вратата си.

"Изиграхме добро първо полувреме срещу класен отбор, който е във форма. От положенията, които създадохме, трябваше да отбележим повече. След почивката започнахме добре, но дойде грешката за 1:1 и от този момент вече не бяхме достатъчно остри, не успяхме да запазим формата си, Берарди вкара магически гол и тотално загубихме пътя си", смята Индзаги.

"Може и да има някои прилики с мача с Реал Сосиедад, но като цяло смятам, че добре уплътнявахме пространствата през първото полувреме. Не позволихме много контраатаки. Тогава трябваше да се възползваме по-добре от положенията си. Подобни равностойни мачове винаги могат да тръгнат в различна посока. Затова трябваше да бъдем по-остри и по-фокусирани", каза още наставникът.