Треньорът на Интер - Симоне Индзаги, остана доволен от победата с 2:1 при гостуването на Аталанта. Той сподели, че успехът е дошъл срещу труден съперник. 

"Знаехме, че това ще бъде труден мач, но момчетата се справиха много добре, за да контролират събитията на терена. Аталанта оказваше натиск през първите 20 минути, но след това ние контролирахме развитието на двубоя, особено след като поведохме с 2:0. Жалко, че допуснахме гол, който отново отвори срещата. Това беше много добро представяне срещу съперник, който до този момент не беше допуснал нито един гол у дома този сезон", заяви Индзаги.

"Начинът, по който Дармиан влезе, беше образцов. Той дори нямаше време да загрее. Трябва да изчакаме и да видим какво се е случило, тъй като капачката на коляното на практика се извади от позицията си и след това се върна отново. Лекарите ще отделят време, за да направят всички изследвания, но се опасявам, че ще го загубим за известно време", допълни специалистът.

С този успех Интер се откъсна на върха в класирането, но Индзаги 2нае, че е твърде рано, за да се гледа към титлата.

"Изминали са само 11 кръга. Очевидно тази победа е голям сигнал, да спечелим на трудно място като това, но не сме изминали дори една трета от пътя. Вярваме в себе си, но знаем, че няма да е лесно", завърши специалистът.